Lemieux zadeldek Classic Benneton Blue

63,95
(incl. btw)
14 dagen
Prijs in punten: 1279 punten
Spaarpunten: 64 punten
Voorraad
+


  • Maat: Large - Dressuur (geschikt voor 17,5" en 18" zadels) 
  • Kleur: Benneton BlueLemieux Zadeldek Dressuur Classic

Nieuw in de collecie van Lemieux! Het classic zadeldekje is lichter van gewicht en heeft een zachte lycra bies waardoor het dekje ook geschikt is voor paarden met een gevoelige huid.

Dit zadeldekje heeft een paar technische eigenschappen waardoor het echt een uitblinker is. Bijvoorbeeld de D-ring lusjes, de zadellusjes worden niet aan de singelstoten bevestigd maar aan de D-ringen voorop het zadel, dit zorgt voor een betere ligging waardoor het zadeldekje perfect blijft liggen. Daarnaast is het dekje extra verstevigd bij de singelplek waardoor je slijtage voorkomt. Het zadeldekje is tevens super anatomisch gevormd " zwanenhals design" waardoor het dekje niet op de schoft drukt en ook tijdens het rijden niet naar beneden zakt en alsnog op de schoft drukt. 

Kortom: het perfecte zadeldekje voor zowel dagelijkse training maar ook voor op concours!


Bamboo innovatie door LeMieux

De bamboo voering is 3 x meer anti-bacterieel dan katoen. Anti-statisch, waardoor er minder frictie op de huid is. De dekjes ruiken een stuk minder naar zweet. Super zacht en licht materiaal, voelt aan als een mix van zijde en Kasjmir. Ademend en koel met vochtafdrijvende eigenschappen. Makkelijk te wassen en droogt sneller dan katoen.

Vergelijkbare producten